برای نمای داخلی و خارجی ساختمان ها از تجهیزات مختلفی مانند سرامیک، پارکت و سنگ ساختمانی استفاده می کنند که هر کدام مزایا و کارایی خاص خود را دارند.
از آنجایی که سنگ های ساختمانی گرانیتی در بازار بسیار متنوع است، در سال های اخیر تقاضا برای خرید و استفاده از آنها در نما رو به افزایش است و به همین دلیل قصد داریم بهترین مدل های تولیدی را معرفی کنیم.
استفاده از سنگ طبیعی یا مصنوعی در دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان های تجاری، مسکونی و اداری مزایای بسیاری دارد اما در انتخاب این محصولات چه معیارهایی را باید در نظر گرفت؟
انواع سنگهای ساختمانی
از گذشته تا به امروز انواع سنگ های ساختمانی یکی از پرمصرف ترین مصالح برای ساخت منازل مسکونی و تجاری بوده که بر اساس رنگ، کیفیت و قیمت دارای تنوع بی نظیری می باشد.
در یک طبقه بندی کلی، سنگ های تولیدی در دو گروه سنگ های مصنوعی و سنگ های طبیعی قرار می گیرند که هر کدام دارای فاکتورهای کارایی و کیفیت منحصر به فرد خود هستند که باعث شده استفاده از آنها در صنعت ساختمان همیشه پرکاربرد باشد.
دلایل زیادی برای استفاده از سنگ به عنوان مصالح در صنعت ساختمان وجود دارد، اما مقاومت این مصالح در برابر عوامل محیطی، ثبات رنگ، قابلیت شستشو، امکان نصب یا تعویض آسان و مقاومت در برابر مواد اسیدی و شیمیایی از مهمترین آنها است.
سنگ های ساختمانی عمدتاً برای کف سازی، نمای خارجی ساختمان، دیوارپوش حیاط، پارکینگ، پوشش سقف و همچنین نمای داخلی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند که باعث شده تنوع ظاهر و رنگ این محصولات بسیار زیاد باشد.
همانطور که اشاره کردیم این نوع سنگ ها بر اساس روش های ساخت و فرآوری به مدل های طبیعی و مصنوعی طبقه بندی می شوند و انواع سنگ های طبیعی مانند کوارتزیت، مرمر، مرمریت و تراورتن از پرکاربردترین نمونه ها هستند.
امروزه از انواع سنگ مصنوعی آنتیک، دیوریت، گیوتین و مالون نیز در ساخت و سازهای مدرن بسیار استفاده می شود که هر کدام برای قسمت های مختلف ساختمان استفاده می شود.
اکثر ما ایرانی ها تا حدودی با سنگ های ساختمانی طبیعی مانند مرمر آشنا هستیم، اما افراد کمی در مورد سنگ های تزئینی و مصنوعی دانش تخصصی دارند. برای اطلاعات بیشتر به معرفی برخی از آنها می پردازیم:
سنگ آنتیک: اگر قطعات سنگ تراورتن را با چسب های مخصوص به هم بچسبانند، محصول را سنگ آنتیک می نامند که برای محوطه سازی داخلی، خارجی و باغ و ویلا استفاده می شود.
سنگ دیوریت: به احتمال بسیار زیاد نام سنگ دیوریت را نشنیده اید که معمولاً در ظاهر رنگ خاکستری مایل به سبز تیره دارد و عمدتاً برای نما و همچنین پوشش راه پله و کف حیاط استفاده می شود.
سنگ گیوتین: به عنوان سنگ تزئینی طرفداران زیادی دارد و در بازار به سنگ قیچی نیز معروف است و اغلب انتخاب مناسبی برای طراحی داخلی می باشد.
سنگ مالون: مالون یا بادبار سنگ هایی هستند که به دلیل مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی در پل سازی، تونل سازی و پروژه های ساختمان خارجی مورد استفاده قرار می گیرند.
انتخاب انواع سنگ ساختمانی باید مطابق با ویژگی های محلی باشد که قصد نصب آن را دارید، بنابراین استفاده از مشاوران متخصص و صنعتگران حرفه ای فعال در زمینه سنگ بهترین راه حل برای انتخاب و خرید آنها می باشد.
سنگهای ساختمانی گرانیت
یکی از پرکاربردترین انواع سنگ های طبیعی برای دکوراسیون ساختمان، سنگ های گرانیتی هستند که مزایا و فاکتورهای کیفی بی شماری دارند، اما در صنعت ساختمان، تنوع تولید این نوع سنگ عامل مهمی در افزایش استفاده از آنها خواهد بود.
در گذشته های نه چندان دور برای نمای داخلی و خارجی ساختمان، کف راه پله، پارکینگ، حیاط و حتی دیوارهای بیرونی از سنگ های گرانیت طبیعی استفاده می شد، اما پس از پی بردن به برخی معایب این سنگ ها در مواجهه با عوامل محیطی، امروزه آنها را انتخاب می کنند آنها برای دکوراسیون داخلی مناسب هستند.
در استان های مختلف کشور استخراج این نوع سنگ از معادن طبیعی با استفاده از تجهیزات مدرن انجام می شود که باعث شده تا شاهد فرآوری انواع سنگ گرانیت برای استفاده در صنایع ساختمانی باشیم.
استان های یزد، همدان، خراسان جنوبی و رضوی، آذربایجان شرقی و غربی از جمله مراکزی هستند که به دلیل وجود معادن طبیعی گرانیت سهم بسزایی در تامین این مواد و همچنین صادرات آن به بازارهای جهانی دارند.
از باکیفیت ترین انواع سنگ های ساختمانی گرانیت موجود در کشور می توان به مدل های گرانیت تویسرکان همدان، گرانیت زاهدان، نطنز و گرانیت مشکی نهبندان اشاره کرد که همگی دارای رنگ های ظاهری و ویژگی های کیفی منحصر به فردی هستند.
از آنجایی که استفاده از سنگ سفید در دکوراسیون داخلی رایج است، لازم به ذکر است که مدل های استفاده از گرانیت سفید برای این منظور شامل انواع استخراج شده از تکاب، نطنز و زاهدان می باشد.
سنگ گرانیت سختی بالایی دارد و همین امر باعث سخت تر و گران تر شدن پردازش و برش آنها نسبت به سایر سنگ های ساختمانی طبیعی می شود که تاثیر مستقیمی بر روند قیمت گذاری و همچنین میزان فروش آنها در بازار دارد.
از مزایای این نوع سنگ باید به سطح صاف و صیقلی آن، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، استحکام بالا و همچنین تنوع در رنگ و طرح اشاره کرد که باعث شده تقاضا برای خرید آن همیشه در سطح بالایی باشد. .
قیمت سنگ گرانیت ارزانتر از انواع سنگ های مرمریت و مرمریت است که عامل مهمی در کاربرد گسترده آن برای نمای داخلی و همچنین کفپوش سالن ها یا مراکز اداری و تجاری می باشد.
در بازار داخلی انواع سنگ های ساختمانی به صورت نمایشگاه تخصصی و حرفه ای در استان های تولید کننده عرضه می شود و در سایر مراکز نیز امکان تهیه و انتخاب آن از طریق نمایندگی های فروش معتبر وجود دارد.
امروزه برخی از تولیدکنندگان معتبر از طریق سایت های آنلاین و شبکه های اینترنتی مانند تلگرام و اینستاگرام برای توزیع و عرضه مستقیم سنگ ساختمانی محصولات خود را معرفی کرده اند.
خرید مستقیم از این مرکز دارای مزایایی از جمله اطمینان از کیفیت و اصالت سنگ، امکان سفارش سنگ در ابعاد دلخواه و بهره مندی از برخی تخفیفات فصلی می باشد که با استقبال بی نظیری مواجه شده است.
در این مرکز به عنوان بزرگترین بازار آنلاین پخش و صادرات سنگ های ساختمانی طبیعی و مصنوعی، جدیدترین محصولات سنگ گرانیت اصل جهت استفاده در پروژه های مختلف مسکونی، اداری و تجاری عرضه می گردد.
برای اطلاع از نحوه ارسال سنگ های سفارشی و همچنین تهیه لیست قیمت روز و کاتالوگ محصولات می توانید به صورت حضوری و آنلاین با مشاورین فروش در تماس باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.